Aceste boluri din ciocolata sunt ideale pentru deserturi. Daca doresti sa-i surprinzi pe cei dragi, atunci aceste boluri minunate de ciocolata sunt alegerea perfecta. Bolurile se pot umple cu fructe, bomboane sau diferite tipuri de inghetata.

Boluri din ciocolata
Ingrediente
ciocolata
ulei
- Instrumente necesare:
baloane
cupe (in care sa se tina baloanele)
pos
Modul de preparare
- Se umfla cu aer, de marimea dorita, atatea baloane cate boluri doriti sa obtineti. Se ung cu putin ulei pentru a se dezlipi usor ciocolata.
- Ciocolata se topeste la bain-marie. Ciocolata topita se pune in pos.
- Cu ajutorul posului se decoreaza formele dorite pe baloane. Se dau la rece in frigider pentru aproximativ 3-4 ore, sau in dependenta de ciocolata cat de repede se intareste.
- Dupa ce se scoate din frigider, se taie balonul usor acolo unde a fost legat si cu mare atentie se dezlipeste de ciocolata.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Deserturi.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.