Braduti de Craciun din foietaj cu Nutella. Este un desert simplu si rapid de facut. Este perfect pentru perioada sarbatorilor de iarna. Cu siguranta cel mai mult vor fi incantati copilasii.

Braduti de Craciun din foietaj
Ingrediente
300 gr aluat foietaj
crema de ciocolata Nutella
1 galbenus de ou
betisoare tip frigarui
Modul de preparare
- Aluatul se scoate din congelator si se lasa la temperatura camerei inainte de a fi modelat.
- Dupa care se unge o parte din foaia de aluat cu Nutella, peste care se pune cealalta parte de aluat. Se va taia fasii subtiri. Se va lua cate o fasie si cu mare atentie se va da forma bradutilor. La fel cu mare atentie se va baga cate un betisor in mijloc pentru a mentine forma bradutului in timpul coacerii.
- Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu galbenus de ou. Se coc in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 30-40 de minute, pana devin aurii. Se decoreaza cu zahar pudra sau dupa dorinta.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Deserturi.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.