Cartofi prajiti cu ciuperci si usturoi este o reteta simpla si delicioasa “ca la mama acasa”. Serviti pe langa niste muraturi, sunt pur si simplu deliciosi!

Cartofi prajiti cu ciuperci si usturoi
Ingrediente
7-8 cartofi
ciuperci
3 catei de usturoi
1 ceapa
condiment special pentru cartofi
busuioc
curcuma
sare, piper
ceapa verde (codite)
Modul de preparare
- Cartofii se spala si se curata de coaja. Se taie in jumatate si se feliaza.
- Intr-o tigaie incinsa cu ulei, la foc mediu, se pun cartofii la prajit impreuna cu ceapa taiata marunt.
- Ciupercile se spala si se taie felii. Se adauga in tigaie peste cartofi.
- Se condimenteaza cu sare, piper si restul condimentelor.
- Aproape de sfarsit, peste cartofi se adauga usturoiul pisat.
- Cand cartofii s-au rumenit frumos, semn ca deja sunt gata, pot fi serviti presarati cu ceapa verde taiata.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Legume.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.