Un cheesecake la pahar cu capsuni foarte delicios, racoritor si usor de gatit. Fiind sezonul capsunelor am dorit ceva dulce racoritor si in doar cateva minute am inventat acest desert potrivit pentru adulti cat si pentru copii.

Cheesecake la pahar cu capsuni
Ingrediente
- Pentru 2 cupe:
70 gr biscuiti
4 linguri de unt topit
5 linguri de Mascarpone
2 linguri de smantana
1-2 linguri de miere de albine
capsuni
Modul de preparare
- Se amesteca biscuitii macinati cu untul topit.
- Intr-un bol se mixeaza Mascarpone cu smantana si mierea cateva minute pana devine omogen.
- Capsunele se spala si se taie dupa preferinta.
- In 2 cupe preferate se pozitioneaza cheesecake-ul in straturi. Se pune primul start format din biscuiti, al doilea start din crema si al treilea strat din capsuni taiate. Se repeta procedura pana se umple cupele, apoi se da la rece timp de 30 de minute.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Deserturi.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.