Aceste paste cremoase cu pui sunt perfecte pentru o cina servita alaturi de un pahar de vin alb sec. Se prepara foarte usor si rapid. Daca doresti sa-ti impresionezi jumatatea, atunci prepara aceasta reteta inainte sa ajunga acasa de la servici.

Paste cremoase cu pui
Ingrediente
paste
250-300 gr piept de pui
1-2 rosii
1 lingura crema de branza
200 ml frisca lichida 30%
jumatate de polonic de apa (in care s-au fiert pastele)
sare, piper
boia de ardei dulce
condimente
verdeata verde
Modul de preparare
- Separat intr-o cratita se pun la fiert pastele in apa cu sare.
- Pieptul de pui se spala si se taie in cubulete cat mai mici. Rosiile spalate se taie la dorinta.
- Intr-o tigaie incinsa cu ulei se pune pieptul de pui si se amesteca din cand in cand. Se adauga sare, piper, boia, dupa care se adauga si rosiile. Se lasa la foc mic-mediu.
- Apoi se adauga crema de branza, urmand apoi apa si frisca lichida. Se amesteca totul bine si se adauga pastele. Totul se lasa inca vreo 5 minute cu capac, dupa care se stinge focul si se presara cu verdeata tocata marunt.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Paste.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.