Aceasta tarta cu crema de ciocolata fara coacere este un desert rapid, usor si delicios. Este un desert perfect pentru toti iubitorii de ciocolata. Gustul cremei de ciocolata combinat cu aluatul fraged este absolut minunat.

Tarta cu crema de ciocolata fara coacere
Ingrediente
- Pentru crusta:
250 gr biscuiti simpli
250 gr unt topit
- Pentru crema:
250 gr ciocolata
150 ml smantana pentru frisca
Modul de preparare
- Cu ajutorul unui robot de bucatarie, se macina biscuitii. Se amesteca cu untul topit pana se obtine un rezultat omogen si sfaramicios. Compozitia obtinuta se pune intr-o tava de tarta si se tapeaza. Se da la congelator pentru 30 de minute.
- Intre timp se pregateste crema de ciocolata. Intr-o cratita se topeste ciocolata, apoi se adauga frisca lichida, amestecand pana devine compozitia cremoasa.
- Crema obtinuta se adauga peste blatul de biscuiti. Se niveleaza uniform si se da la congelator pentru inca 20 de minute, apoi se trece la rece in frigider. Se decoreaza dupa dorinta si preferinta. Se pastreaza in frigider.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Tarte.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.