Acest tort de biscuiti fara coacere, cu crema de mascarpone este perfect atunci cand aveti pofta de ceva dulce insa nu aveti timp sau nu vreti sa coaceti blaturi. Acest tort este binevenit pentru perioada verii. Este un desert care-l puteti face rapid, usor, gustos si aspectuos.

Tort de biscuiti
Ingrediente
400 – 500 gr biscuiti Petit Beurre
300 ml frisca 33%
200 gr Mascarpone
zahar pudra (dupa gust)
4 linguri fulgi de cocos
esenta de vanilie
lapte
Modul de preparare
- Se mixeaza bine frisca pana se intareste. Dupa care se adauga zahar pudra dupa gust si vanilie. Apoi se adauga Mascarpone si fulgi de cocos si se mixeaza bine pana la omogenizare.
- Se inmoaie biscuitii in lapte si se pun pe o farfurie sau pe un platou. Se aseaza in straturi cu crema pusa intre ei. Se presara cu fulgi de cocos si se da la rece in frigider pentru cateva ore pana se inmoaie.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Torturi.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.