Despre mine

Bună! Eu sunt Diana și am o pasiune foarte mare pentru gătit.
Sunt o bloggeriță culinară, o soție și o mămică pentru copilașii mei minunați. Sunt șefă în “biroul” meu de acasă – bucătăria.

Totul a început atunci când fiind acasă cu băiețelul meu, îi găteam câte ceva gustos și postam bucatele într-un grup culinar pe Facebook. Acolo primeam multe Like-uri și comentarii de genul “Vrem și noi rețeta!” sau “Arată foarte delicios. Aș vrea și eu să încerc!”. Astfel, adunând mai multe rețete și o mulțime de aprecieri, totul a devenit un lifestyle culinar și dorința de a împărtăși zilnic rețete noi cu doritorii.

Cu susținerea și ajutorul soțului meu am creat blogul culinar «Diana’s Kitchen», prima dată pe Facebook, apoi pe Instagram și nu în ultimul rând ca website oficial.

Nu sunt o profesionistă în arta culinară, dar îmi place foarte mult să gătesc, depun multă pasiune și o mare atenție în acest domeniu. Iar pozele bucatelor sunt realizate și montate exclusiv de către mine.

Scopul și dorința mea este de a împărtăși cu voi cele mai delicioase rețete, cele mai apetisante gustări, rețete speciale pentru copii, diferite deserturi gătite cu drag. Cu alte cuvinte vreau să vă ofer o parte din bucătăria mea, din viața mea culinară, aici pe site, cât și pe rețelele de socializare.

Aveți nevoie de doar un strop de efort, o linguriță de pasiune, totul presărat cu multă dragoste și urmând pașii mei veți obține un rezultat mult peste așteptări.

Cu mare drag, Diana!