Sfaturi utile

Merisoare cu zahar

Indiferent cum le veti numi merisoare cu zahar sau merisoare confiate, ele vor fi un rasfat special de sarbatori! Sunt atat de festive si sunt o modalitate usoara de a imbraca deserturile de Craciun. Super simplu de facut din doar 3 ingrediente. De asemenea, sunt destul de delicioase cu aromele lor dulci si acrisoare.

Beneficiile siropului de papadie

Beneficiile siropului de papadie sau cum se mai spune “miere de papadie”. Acest sirop ajuta la curatarea organismului, inlaturand in special toxinele din ficat si sange. Primavara este anotimpul in care putem culege foarte multe flori de papadie. Florile de papadie contin numeroase vitamine si minerale.

Beneficiile si importanta semintelor de chia

Semintele de chia sunt unice. Sunt bogate in acizi grasi Omega 3, Calciu, Fier, Magneziu si au un continut foarte ridicat de fibre. Pline de minerale, vitamine si acizi grasi care ajuta organismul sa combata „agresorii” zilnici, semintele de chia sunt folosite de sute de ani.

Beneficiile fructelor

Beneficiile fructelor au un rol foarte important in viata noastra. Cunoasteti bine acest anunt “Pentru o viata sanatoasa consumati fructe si legume zilnic”. Acest anunt trebuie luat cat se poate in serios. Consumul de fructe are numeroase beneficii pentru sanatate.