Budinci

Baba alba

Baba alba sau budinca de paste la cuptor este o reteta traditionala la moldoveni, si anume la nordul Moldovei. Eu fiind originara din acea regiune, va ofer reteta care mama sau bunica mereu ne facea si ne indulcea in copilarie. Este un desert simplu si delicios, foarte bun pentru copii. Un deliciu transmis din generatie in generatie!

Budinca de chia cu matcha

Aceasta budinca de chia cu matcha este un desert sanatos sau un mic dejun delicios. Semintele de chia sunt extrem de sanatoase fiindca contin proteine, fibre, vitamine si minerale. Budinca de chia a devenit pentru mine o gustare sanatoasa ce o savurez aproape in fiecare saptamana. Iar pentru mai multa energie am adaugat si o lingurita de ceai matcha care la fel are foarte multe beneficii pentru sanatate.

Budinca de chia cu fructe

Fiindca ador budinca de chia, imi place sa inventez cu ea. De data aceasta va ofer budinca de chia cu fructe ceva mai deosebit si colorat. Vreau sa va zic ca semintele de chia sunt un aliment minune aducand organismului un extraordinar aport de proteine, minerale si vitamine.

Budinca de chia

Budinca de chia este foarte sanatoasa si usor de gatit. Semintele de chia au multe beneficii pentru corpul si creierul nostru si de aceea foarte multa lume alege sa le consume. Incearca aceasta reteta pentru un mic-dejun sanatos si plin de energie, sau chiar ca un desert sau o gustare delicioasa!