Termeni și condiții

Prin utilizarea și vizitarea site-ului dianaskitchen.md (în continuare “site”) utilizatorii sunt de acord cu termenii şi condiţiile aplicabile. Dacă nu sunteţi de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizaţi şi să nu vizitaţi site-ul.

Administratorii site-ului au dreptul de a modifica în orice moment termenii şi condiţiile de utilizare, fără a fi necesară notificarea prealabilă a utilizatorilor. După publicarea pe site a termenilor şi condiţiilor modificate, acestea devin automat aplicabile. Prin urmare, vă recomandăm să revedeţi periodic prezenta pagină.

Utilizatorii sunt unicii responsabili pentru conţinutul ridicat (imagini, texte etc.), pentru comentariile postate pe site-ul curent şi pentru consecinţele postărilor lor, inclusiv pentru respectarea cerințelor privind protecția datelor cu caracter personal. Administratorii site-ului nu au nici un fel de responsabilitate pentru conţinutul şi comentariile postate de utilizatori.

Postarea comentariilor implică garanţia din partea comentatorilor că sunt titularii tuturor drepturilor de autor asupra conţinutului, precum şi / sau că au obţinut consimţământul necesar postării acestora pe site de la titularii drepturilor. În plus, prin ridicarea conţinutului şi postarea comentariilor pe site fiecare dintre utilizatori înțelege şi acceptă că este singurul responsabil şi va despăgubi site-ul, administratorii acestuia sau terţii pentru orice prejudiciu ce decurge din acţiunile sale.

Administratorii site-ului vor înlătura orice conţinut sau comentariu cu privire la care au fost notificaţi că încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale terţilor. Administratorii site-ului îşi rezervă dreptul de a înlătura orice conţinut sau comentariu fără o notificare prealabilă a autorului.

Utilizatorii acordă site-ului şi administratorilor acestuia dreptul de a publica şi utiliza în orice mod conţinutul ridicat şi comentariile postate, inclusiv, dar fără a se limita la scopuri de promovare.