Papanași

Papanasi cu mar

De data aceasta va prezint o noua reteta de papanasi, si anume cu mar. Sunt la fel de pufosi si gustosi, ce pot fi serviti cu orice sos dulce doriti. Recomand sa incercati si aceasta reteta gustoasa!

Papanasi cu branza de vaci

Acesti papanasi cu branza de vaci sunt cei mai preferati si indragiti de multa lume. Este un desert foarte rapid si delicios. Branza dulce de vaci este cea mai importanta. Ea trebuie sa fie scursa bine de zer, pentru a obtine papanasii pufosi. Nu adaugati mai multa faina decat in reteta. Daca faina este in exces, papanasii nu se vor primi gustosi si pufosi.

Papanasi moldovenesti cu visina

Papanasii moldovenesti au mai multa branza, aluat mai moale si se prajesc cu putin ulei. Multi cunosc reteta populara de papanasi care au forma de covrigi si se servesc cu diferite sosuri de fructe si smantana. Aceasta reteta de papanasi moldovenesti cu visina o mostenesc de la mama mea, de aceea imi place inca din copilarie.