Papanași

Papanasi cu branza de vaci

Acesti papanasi cu branza de vaci sunt cei mai preferati si indragiti de multa lume. Este un desert foarte rapid si delicios. Branza dulce de vaci este cea mai importanta. Ea trebuie sa fie scursa bine de zer, pentru a obtine papanasii pufosi. Nu adaugati mai multa faina decat in reteta. Daca faina este in exces, papanasii nu se vor primi gustosi si pufosi.

Papanasi dulci si pufosi

Acesti papanasi dulci si pufosi sunt cei mai gustosi si moi pe care i-am mancat vreodata. Va ofer cea mai simpla si gustoasa reteta pe care o prefer eu. Acesti papanasi se pot servi cu smantana, magiun, miere de albine, fructe, etc.

Papanasi deliciosi la cuptor

Acesti papanasi deliciosi la cuptor sunt extrem de moi si puhavi. Am facut cei mai deliciosi si sanatosi papanasi cu branza care sunt muuult mai gustosi decat primele doua variante din acest blog. Sunt copti la cuptor si serviti cu sos de coacaza neagra si smantana. O gustosenie irezistibila!

Papanasi moldovenesti cu visina

Papanasii moldovenesti au mai multa branza, aluat mai moale si se prajesc cu putin ulei. Multi cunosc reteta populara de papanasi care au forma de covrigi si se servesc cu diferite sosuri de fructe si smantana. Aceasta reteta de papanasi moldovenesti cu visina o mostenesc de la mama mea, de aceea imi place inca din copilarie.