Cei mai pufosi, aromati si gustosi mini gogosi cu branza de vaci!! Gogosii sunt populari in intreaga lume, fiind cele mai iubite si apreciate deserturi. Nu necesita multe ingrediente, se prepara usor si rapid, iar finalul este extrem de gustos.
Papanași
Cei mai pufosi papanasi
Cei mai pufosi papanasi facuti vreodata! Da, eu mai am si alte retete de papanasi, insa aceasta e reteta ce va fi preferata mea. Atat de gustosi, moi si deliciosi s-au primit, incat doar privindu-i, deja doresti sa-i prepari si tu.
Papanasi cu branza pufosi
Acesti papanasi cu branza pufosi si dulci sunt cei mai gustosi si moi pe care i-am mancat vreodata. Va ofer cea mai simpla si gustoasa reteta pe care o prefer si cu siguranta o veti indragi si voi. Acesti papanasi se pot servi cu smantana, magiun, miere de albini, fructe, etc.
Papanasi cu mar
De data aceasta va prezint o noua reteta de papanasi, si anume cu mar. Sunt la fel de pufosi si gustosi, ce pot fi serviti cu orice sos dulce doriti. Recomand sa incercati si aceasta reteta gustoasa!
Papanasi in crema de smantana la cuptor
Va prezint o reteta mai deosebita de papanasi in crema de smantana la cuptor. Ca de obicei, papanasii sunt pufosi, gustosi, dar de data aceasta copti la cuptor cu smantana. Un deliciu!!
Papanasi pufosi cu ciocolata
De data aceasta va prezint papanasi pufosi cu ciocolata foarte deliciosi. Este o reteta rapida si usoara din doar cateva ingrediente si in doar cateva minute. Va indemn cu drag sa-i preparati!
Papanasi cu branza de vaci
Acesti papanasi cu branza de vaci sunt cei mai preferati si indragiti de multa lume. Este un desert foarte rapid si delicios. Branza dulce de vaci este cea mai importanta. Ea trebuie sa fie scursa bine de zer, pentru a obtine papanasii pufosi. Nu adaugati mai multa faina decat in reteta. Daca faina este in exces, papanasii nu se vor primi gustosi si pufosi.
Papanasi moldovenesti cu visina
Papanasii moldovenesti au mai multa branza, aluat mai moale si se prajesc cu putin ulei. Multi cunosc reteta populara de papanasi care au forma de covrigi si se servesc cu diferite sosuri de fructe si smantana. Aceasta reteta de papanasi moldovenesti cu visina o mostenesc de la mama mea, de aceea imi place inca din copilarie.