Acesti papanasi cu branza pufosi si dulci sunt cei mai gustosi si moi pe care i-am mancat vreodata. Va ofer cea mai simpla si gustoasa reteta pe care o prefer si cu siguranta o veti indragi si voi. Acesti papanasi se pot servi cu smantana, magiun, miere de albini, fructe, etc.
Papanasi cu branza pufosi
Ingrediente
500 gr branza de vaci
2 oua
3 linguri zahar
6 linguri faina
zahar vanilat
praf de sare
Modul de preparare
- Intr-un bol se amesteca branza cu restul ingredientelor pana la omogenizare.
- Pe masa de lucru presarata cu faina, se da forma de papanasi. Se ia cate o lingura plina de branza si cu ajutorul mainilor se da forma.
- Intr-o tigaie incinsa cu ulei se pun la prajit papanasii la foc mic-mediu pentru a nu se arde. Se verifica cu ajutorul unei spatule partea inferioara ca sa fie rumena, apoi se intoarce pe cealalta parte pentru a se praji. Astfel se procedeaza si cu restul papanasilor pana sunt gata toti.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Papanasi.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.