Coronita de Craciun Caprese este un aperitiv festiv si sanatos perfect pentru masa de sarbatoare! Aceasta coronita a fost o bucurie de facut, o bucurie de a o manca si o bucurie de admirat. Se prepara in mai putin de 10 minute!
Coronita de Craciun Caprese
Ingrediente
Mozzarella bilute
rosii Cherry struguri
masline negre
frunze de busuioc verde
ulei de masline
ierburi italiene
sare, piper
otet balsamic crema
Modul de preparare
- Se ia un platou de servire si se aranjeaza rosiile si bilutele proaspete de Mozzarella pe marginea platoului. Incercati sa folositi rosiile Cherry (de dorit struguri) de aceeasi dimensiune ca si bilele de Mozzarella pentru un efect vizual minunat. In mijloc se aranjeaza cateva masline negre si se orneaza cu frunze de busuioc (frunze de spanac in caz ca nu aveti de busuioc) in jurul platoului pentru decor.
- Coronita de Craciun se stropeste cu ulei de masline si se presara cu ierburi italiene, sare si piper. Se stropeste putin si cu otel balsamic.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Aperitive.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.