Fursecurile cuiburi de Pasti sunt facute din cocos si ciocolata si sunt perfecte pentru sarbatorile Pascale sau primavara. Un deliciu usor pe care copiii si adultii il vor adora!

Cuiburi de Pasti
Ingrediente
100 gr fulgi de cocos
150 gr ciocolata cu lapte
crema de ciocolata Nutella
bombonele colorate cu alune
Modul de preparare
- Mai intai se prajesc putin fulgii de cocos. Fie se prajesc in tigaie sau pe o tava tapetata cu hartie de copt, indiferent de metoda pe care o alegeti, fiti foarte atenti! Se pot arde usor, asa ca urmariti-i cu atentie.
- Dupa ce fulgii de cocos s-au prajit, se lasa sa se raceasca in timp ce se topeste ciocolata. Dupa care, intr-un bol se impreuneaza ciocolata topita cu fulgii de cocos.
- Se ia cate 1-2 linguri si pe un platou cu hartie de copt se formeaza cuiburile. Se dau la rece in frigider cateva minute pentru a se intari. Dupa care se scot si in mijlocul fiecarui cuib se adauga cate o lingurita de crema de ciocolata si 2-3 bombonele colorate.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Briose/Fursecuri.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.