Jeleu stratificat de Craciun

Jeleu stratificat de Craciun

Jeleu stratificat de Craciun, un desert colorat, frumos si gustos. Acest desert este un rasfat la mesele de sarbatoare. Este o versiune de Craciun, deoarece se foloseste jeleu rosu si verde.

Jeleu stratificat de Craciun

Jeleu stratificat de Craciun

Ingrediente

  • 2 pachete jeleu rosu

  • 2 pachete jeleu verde

  • 2 pachete jeleu alb

  • 600 ml lapte fierbinte

  • 1200 ml apa fierbinte

Modul de preparare

  • Un vas patrat se pulverizeaza usor cu spray de gatit, iar apoi se sterge cu ajutorul unui prosop de hartie excesul de ulei.
  • Intr-un bol se pune un pachet de compozitie rosie la care se adauga 300 ml apa fierbinte. Se amesteca bine pana se dizolva bine compozitia. Se lasa sa se raceasca apoi se toarna in vas. Se scot toate bulele de aer si se da la rece in frigider.
  • Intre timp se prepara una din compozitiile albe. La fel se ia un pachet si se toarna intr-un bol la care se adauga 300 ml lapte fierbinte. Se amesteca bine pana se dizolva compozitia.
  • Cand stratul de jeleu rosu s-a intarit bine, se toarna deasupra stratul alb si se da iarasi la rece in frigider.
  • Intre timp se prepara jeleul verde. Astfel urmand procedura si cu restul pachetelor rosu, alb apoi verde.
  • Tava terminata se lasa la rece timp de 2-3 ore sau peste noapte. Cand e gata de servit, se rastoarna pe o masa de taiat. Se taie patrate egale sau romburi, dupa preferinta.
  • Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!Jeleu stratificat de Craciun 2

Note

  • Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.

Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Deserturi.

Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.

Jeleu stratificat de Craciun

Aenean eu purus malesuada, viverra sapien eu, mollis dui. Donec pellentesque, eros in egestas maximus, lectus ipsum ullamcorper dolor, a mollis turpis neque sed libero. Aenean ornare nulla sit amet eros imperdiet feugiat. Vestibulum cursus augue libero, rutrum imperdiet sem eleifend egestas. Praesent faucibus ante pharetra fringilla gravida. Proin placerat dui et erat vulputate pretium. Integer non orci vel magna ornare rutrum. In maximus tortor ultrices, maximus lorem vel, sodales sem. Cras aliquam dictum vehicula.

Phasellus placerat mi a tempus imperdiet. Vivamus pellentesque, dui vel porttitor tristique, leo enim dapibus ipsum, cursus mattis massa sapien interdum risus. Nam urna urna, porttitor vel erat in, tempor blandit justo. Sed hendrerit dictum feugiat. Integer ultrices vitae est at sagittis. Vivamus interdum sapien sit amet metus ultrices, quis viverra sem porta. Mauris diam arcu, euismod et lectus at, ornare lobortis libero. In placerat nulla id eros sagittis aliquet. Aenean vehicula facilisis lobortis. Donec in risus venenatis magna fringilla lobortis. Praesent non lacus luctus, mollis quam efficitur, fermentum est. Nunc non ante ac purus pellentesque rhoncus a quis mi. Donec accumsan diam vel tincidunt molestie.

Duis eget erat lectus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Nam eleifend vitae felis a lacinia. Maecenas eget scelerisque ligula. Mauris augue eros, varius a dolor ac, scelerisque vestibulum libero. Sed id orci ornare, aliquet odio in, dictum leo. In dui quam, condimentum nec tincidunt tempus, commodo at mi. Pellentesque eget dapibus arcu, eget scelerisque nibh. Ut sed viverra neque, non suscipit augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Duis lacinia cursus est, vel efficitur diam feugiat in. Phasellus tempor lacus tortor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *