De Craciun am pregatit o salata foarte gustoasa, de aceea am si numit-o Salata de Craciun. Aceasta salata este perfecta si pentru masa de Revelion, si pentru orice alta sarbatoare. Cu siguranta oaspetii vor ramane incantati. Va recomand cu mare drag sa o preparati si voi!
Daca incercati aceasta reteta, faceti o poza si etichetati #dianaskitchen20 pe Instagram sau Facebook, ca sa vad ca va bucurati de ea.
Salata de Craciun
Ingrediente
250 gr piept de pui
1 ceapa mica/medie
3 oua (fierte)
3-5 castraveti murati
1 morcov
100-150 gr mazare conservata
maioneza
1 legatura marar verde
rodie
Modul de preparare
- Pieptul de pui se pune la fiert intr-o cratita cu apa si sare. Cand este gata se lasa sa se raceasca.
- Morcovul se trece prin razatoare mare si se caleste cateva minute intr-o tigaie cu putin ulei. Se amesteca din cand in cand si fiti atenti sa nu se arda si sa nu fie prea uleios!!
- Pieptul de pui, ceapa, ouale si castravetii se taie sub forma de cuburi marunte.
- Pe un platou se aranjeaza salata in straturi:
-piept de pui
-ceapa
-oua
-castraveti
-morcovi
-mazare
Intre straturi se pune maioneza sub forma de plasa. Deasupra se decoreaza cu marar tocat marunt si rodie. - Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Salate.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.