Aceasta salata „Shuba alba” este una dintre salatele ce contine maioneza insa este foarte usoara si apreciata. Este asamblata in straturi asemanatoare cu „Shuba” cea de sfecla rosie, insa cu alte ingrediente si cu totul alt gust. Aceasta este reteta obtinuta de la mama, care deseori, la mesele de sarbatoare pregatea aceasta salata. A devenit una dintre salatele noastre preferate de sarbatori. Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere la mesele de sarbatoare!

Salata „Shuba alba”
Ingrediente
½ ceapa
branza de vaci
2-3 mere
unt rece
4-5 betisoare de crabi
2-3 albusuri de oua
maioneza
Modul de preparare
- Betisoarele de crabi se taie in cuburi mici. Ouale se fierb. Ceapa se taie marunt, iar merele se curata de coaja.
- Pe un platou se da forma salatei. Mai intai se aseaza ceapa peste care se presara branza si se adauga foarte putina maioneza.
- Urmatoarele straturi sunt formate din mere date prin razatoarea mare si untul rece sau chiar congelat.
- Apoi se pozitioneaza stratul de crabi.
- Se unge cu maioneza toata suprafata salatei, iar la sfarsit se presara cu albus de ou ras fin. Se pastreaza la frigider.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Salate.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.