Aceste saratele spirale cu cascaval sunt o gustare rapida pentru o seara TV sau chiar ca o mancare pentru oaspeti. Aceste betisoare sunt consistente si delicioase! Se prepara foarte rapid din doar cateva ingrediente. Cu drag merita sa le incercati!
Saratele spirale cu cascaval
Ingrediente
300 gr aluat foietaj
sos de rosii/pasta de tomate/ketchup
100 gr mozzarella
condimente
1 ou
seminte de susan
Modul de preparare
- Pe o suprafata de lucru, mai intai se intinde aluatul foietaj, apoi se unge jumatate de aluat cu sos de rosii.
- Se presara apoi cu mozzarella rasa, se preseaza putin si se condimenteaza. Se indoaie deasupra cealalta jumatate de aluat si folosind un taietor de pizza se taie aluatul in fasii late de 1-2 cm.
- Fasiile de aluat rezultate se ruleaza astfel incat cascavalul sa ramana pe loc, apoi se aseaza pe o foaie de copt intr-o tava. Se ung cu ou batut, se presara seminte de susan, apoi se dau in cuptorul preincalzit la 190°C timp de 20 de minute pana devin crocante.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Aperitive.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.