Tarta aperitiv cu ciuperci ce se prepara usor si rapid. Este foarte gustoasa si merge de minune servita cu un sos de smantana cu verdeturi. Sper sa va placa aceasta reteta!

Tarta aperitiv cu ciuperci
Ingrediente
300 gr aluat foietaj
1 ceapa medie
200-250 gr ciuperci Champignon
50-70 gr salam/bacon
100 gr cascaval
sare, piper
ulei/unt pentru prajit
Modul de preparare
- Intr-o tigaie se pune untul sau uleiul la foc mediu. Se adauga ceapa maruntita si ciupercile feliate. Se lasa la calit pentru cateva minute. Cand sunt gata se lasa deoparte. Tot in aceasta tigaie se caleste putin salamul.
- Aluatul de foietaj se pune intr-o tava de tarta, dandu-i forma tavii. Cu o furculita se inteapa suprafata foietajului, lasand marginile neatinse cam de 2 cm.
- Se presara pe toata suprafata cu cascaval ras, apoi se adauga salamul si ciupercile calite. Se coace in cuptorul preincalzit la 200°C pana cand se rumeneste frumos.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Aperitive.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.