Aceste aperitive de Revelion sunt binevenite si gustoase in noaptea dintre ani, dar si la alte mese de sarbatoare. Se prepara in doar cateva minute, iar rezultatul are un efect surprinzator pentru oaspeti. Foarte gustos! Sper sa va placa reteta.
Aperitive de Revelion
Ingrediente
sunca
70 gr cascaval
2 oua fierte
2 linguri de smantana
1 lingura crema de branza
1 catel de usturoi
frunze de salata
codite de ceapa verde
sare, piper
Modul de preparare
- Cascavalul si ouale se trec prin razatoarea mica. Apoi intr-un bol incapator se impreuneaza aceste doua ingrediente.
- Se adauga peste ele smantana, crema de branza, usturoiul pisat, condimentele si se amesteca bine
- Pe masa de lucru se formeaza aperitivele. Se pun pe rand codita de ceapa, sunca, frunza de salata, 1 lingura de umplutura si se leaga cu mare atentie ceapa.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Aperitive.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.