Cosulete cu salata de ciuperci sunt niste aperitive aspectuoase si elegante care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de sarbatoare. Preparati aceste gustari fenomenale si impresionati-va oaspetii!
Cosulete cu salata de ciuperci
Ingrediente
200 gr piept de pui
200 gr ciuperci Champignon
1 ceapa medie
omleta (din 3 oua)
maioneza
sare
Modul de preparare
- Aluatul pentru cosuletele aperitiv si modul de preparare le gasiti aici.
- Intr-o cratita se pune la fiert pieptul de pui in apa cu sare.
- Ciupercile si ceapa taiate marunt se calesc intr-o tigaie incinsa cu ulei.
- Pieptul se taie cubulete mici, iar omleta se ruleaza si se taie fasii.
- Se amesteca cu maioneza si se umplu cosuletele cu salata.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Aperitive.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.