Aripioare de pui la cuptor rumenite si foarte crocante. Este o mancare simpla si delicioasa, perfecta alaturi de un piure de cartofi pentru intreaga familie. De fiecare data cand cumpar aripioare de pui din magazin, aceasta reteta este prima din lista in familia noastra.
Aripioare de pui la cuptor
Ingrediente
8-10 aripioare de pui
boia de ardei dulce
usturoi granulat
sare, piper
ulei de masline
Modul de preparare
- Aripioarele se spala si se ingrijesc bine.
- Se pregateste o pasta din uleiul de masline si condimente. Apoi cu aceasta pasta se maseaza bine aripioarele. Se dau la rece in frigider pentru minim 3 ore, la marinat.
- Apoi aripioarele se scot de la rece si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau in cuptorul preincalzit la 200°C, pentru aproximativ 45 de minute, pana devin rumene si crocante.
- Se potrivesc perfect cu un sos sau cu o garnitura din piure de cartofi.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Carne de pui.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.