Aripioare de pui Teriyaki la cuptor! Acestea sunt atat de incredibil de aromate si delicioase, greu de oprit la unul singur. Pot fi o cina usoara, servite alaturi de o salata usoara de vara. Recomand sa incercati reteta mea!
Aripioare de pui Teriyaki
Ingrediente
8-10 aripioare de pui
sare, piper
usturoi granulat
boia de ardei dulce
ulei de masline
1-2 lingurite miere de albini
2-3 lingurite sos Teriyaki
Modul de preparare
- Aripioarele se spala si se ingrijesc bine dupa care se sterg cu prosop de bucatarie pentru a fi uscate.
- Peste aripioare se adauga praf de usturoi, boia, sare, piper si putin ulei de masline. Se amesteca usor cu ajutorul mainilor.
- Aripioarele se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Cu ajutorul unei perii de bucatarie se ung aripioarele cu miere si se dau in cuptorul preincalzit la 200°C, pentru aproximativ 45 de minute, pana devin rumene.
- Cu 10-15 minute inainte de a fi gata, se scot si se ung cu sos Teriyaki si se baga inapoi in cuptor.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Carne de pui.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.