Fursecuri fara coacere cu unt de arahide

Fursecuri fara coacere cu unt de arahide

Va prezint o reteta gustoasa de fursecuri fara coacere cu unt de arahide, ciocolata si fulgi de ovaz. Aceste cookie-uri clasice, moi, umede le vor placea familiei tale la fel de mult ca si noua. O reteta simpla din doar cateva ingrediente si cateva minute, aceste fursecuri vor fi gata in cel mai scurt timp.

Fursecuri fara coacere cu unt de arahide

Fursecuri fara coacere cu unt de arahide

Ingrediente

  • 3 cani fulgi de ovaz

  • 1 cana unt de arahide

  • 2 cani de zahar

  • 1/2 cana de lapte

  • 100 gr unt

  • 1 lingura de cacao

  • praf de sare

  • esenta de vanilie

Modul de preparare

  • Pentru inceput, intr-un castron mare se amesteca fulgii de ovaz si sarea si se lasa deoparte.
  • Intr-o cratita mica, pusa la foc mediu, se amesteca untul, zaharul, laptele si cacao. Amestecul se aduce la fierbere timp de 1 minut, apoi se ia de pe foc. Se amesteca cu untul de arahide si vanilia pana se combina bine. Apoi se toarna peste fulgii de ovaz si se amesteca.Fursecuri fara coacere cu unt de arahide 2
  • Pe o foaie de copt se aseaza cu ajutorul unei linguri cookie-urile.
    SFAT: Este foarte important sa le lasati sa se raceasca pe blat inainte de a le pune in frigider sau vor deveni lipicioase. Se pastreaza in frigider.Fursecuri fara coacere cu unt de arahide 3
  • Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!Fursecuri fara coacere cu unt de arahide 4

Note

  • Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.

Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Briose/Fursecuri.

Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.

Fursecuri fara coacere cu unt de arahide

Aenean eu purus malesuada, viverra sapien eu, mollis dui. Donec pellentesque, eros in egestas maximus, lectus ipsum ullamcorper dolor, a mollis turpis neque sed libero. Aenean ornare nulla sit amet eros imperdiet feugiat. Vestibulum cursus augue libero, rutrum imperdiet sem eleifend egestas. Praesent faucibus ante pharetra fringilla gravida. Proin placerat dui et erat vulputate pretium. Integer non orci vel magna ornare rutrum. In maximus tortor ultrices, maximus lorem vel, sodales sem. Cras aliquam dictum vehicula.

Phasellus placerat mi a tempus imperdiet. Vivamus pellentesque, dui vel porttitor tristique, leo enim dapibus ipsum, cursus mattis massa sapien interdum risus. Nam urna urna, porttitor vel erat in, tempor blandit justo. Sed hendrerit dictum feugiat. Integer ultrices vitae est at sagittis. Vivamus interdum sapien sit amet metus ultrices, quis viverra sem porta. Mauris diam arcu, euismod et lectus at, ornare lobortis libero. In placerat nulla id eros sagittis aliquet. Aenean vehicula facilisis lobortis. Donec in risus venenatis magna fringilla lobortis. Praesent non lacus luctus, mollis quam efficitur, fermentum est. Nunc non ante ac purus pellentesque rhoncus a quis mi. Donec accumsan diam vel tincidunt molestie.

Duis eget erat lectus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Nam eleifend vitae felis a lacinia. Maecenas eget scelerisque ligula. Mauris augue eros, varius a dolor ac, scelerisque vestibulum libero. Sed id orci ornare, aliquet odio in, dictum leo. In dui quam, condimentum nec tincidunt tempus, commodo at mi. Pellentesque eget dapibus arcu, eget scelerisque nibh. Ut sed viverra neque, non suscipit augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Duis lacinia cursus est, vel efficitur diam feugiat in. Phasellus tempor lacus tortor.

Dacă ați găsit o eroare de ortografie, vă rugăm să ne anunțați selectând textul și apăsând Ctrl+Enter.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *