Mango Panna Cotta

Mango Panna Cotta

Acest desert Mango Panna Cotta este dulce si cremos, neted si catifelat. Cu alte cuvinte, desertul perfect pentru orice sarbatoare la care nimeni nu poate rezista! Cu adevarat magnific!

Mango Panna Cotta

Mango Panna Cotta

Cuisine: Italiana

Ingrediente

  • Panna Cotta:
  • 250 ml smantana dulce 35%

  • 150 ml lapte

  • 1/4 cana de zahar

  • 10 gr gelatina

  • esenta de vanilie

  • Pentru piureul de mango:
  • 1 mango bine copt

  • 10 gr gelatina

  • zahar dupa gust (in dependenta cat de dulce e mango)

Modul de preparare

  • Pentru inceput se pregateste piureul de mango. Se hidrateaza gelatina intr-un bol mic cu 100 ml apa rece, lasand-o la o parte. Intre timp cu ajutorul unui blender se mixeaza mango, se indulceste cu zahar si se adauga gelatina hidratata, amestecand totul bine. Se toarna in cupe favorite si se da la congelator pentru cateva minute pana se intareste.
  • Intre timp se pregateste Panna Cotta. Gelatina la fel se hidrateaza. Apoi intr-o cratita, la foc mic, se pune smantana dulce, laptele, zaharul si vanilia. Se amesteca cu un tel pana la dizolvarea zaharului, dar atentie sa nu ajunga la fierbere. Se stinge focul si se lasa putin sa ajunga la temperatura camerei. Apoi se adauga gelatina si se amesteca pana se topeste uniform. Se toarna in cupe peste piureul de mango si se baga in frigider sau in congelator pentru cateva ore pana se intareste.Mango Panna Cotta 2
  • Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!Mango Panna Cotta 3

Note

  • Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.

Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Panna Cotta.

Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.

Mango Panna Cotta

Aenean eu purus malesuada, viverra sapien eu, mollis dui. Donec pellentesque, eros in egestas maximus, lectus ipsum ullamcorper dolor, a mollis turpis neque sed libero. Aenean ornare nulla sit amet eros imperdiet feugiat. Vestibulum cursus augue libero, rutrum imperdiet sem eleifend egestas. Praesent faucibus ante pharetra fringilla gravida. Proin placerat dui et erat vulputate pretium. Integer non orci vel magna ornare rutrum. In maximus tortor ultrices, maximus lorem vel, sodales sem. Cras aliquam dictum vehicula.

Phasellus placerat mi a tempus imperdiet. Vivamus pellentesque, dui vel porttitor tristique, leo enim dapibus ipsum, cursus mattis massa sapien interdum risus. Nam urna urna, porttitor vel erat in, tempor blandit justo. Sed hendrerit dictum feugiat. Integer ultrices vitae est at sagittis. Vivamus interdum sapien sit amet metus ultrices, quis viverra sem porta. Mauris diam arcu, euismod et lectus at, ornare lobortis libero. In placerat nulla id eros sagittis aliquet. Aenean vehicula facilisis lobortis. Donec in risus venenatis magna fringilla lobortis. Praesent non lacus luctus, mollis quam efficitur, fermentum est. Nunc non ante ac purus pellentesque rhoncus a quis mi. Donec accumsan diam vel tincidunt molestie.

Duis eget erat lectus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Nam eleifend vitae felis a lacinia. Maecenas eget scelerisque ligula. Mauris augue eros, varius a dolor ac, scelerisque vestibulum libero. Sed id orci ornare, aliquet odio in, dictum leo. In dui quam, condimentum nec tincidunt tempus, commodo at mi. Pellentesque eget dapibus arcu, eget scelerisque nibh. Ut sed viverra neque, non suscipit augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Duis lacinia cursus est, vel efficitur diam feugiat in. Phasellus tempor lacus tortor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *