Va propun o alta reteta absolut delicioasa de parjoale de pui cu cascaval. Aceste parjoale fine, suculente, aerate si aromate cu siguranta vor fi pe placul multor invitati. Recomand sa le incercati cu mare drag!
Parjoale de pui cu cascaval
Ingrediente
1 kg piept de pui tocat
2 oua
130 gr cascaval
marar verde
1 lingura faina
sare, piper
1/2 lingurita frunze de dafin macinat
cimbru
usturoi praf
Modul de preparare
- Intr-un bol se impreuneaza carnea tocata cu cascavalul ras fin, ouale si mararul tocat. Se adauga condimentele si spre final se adauga faina, amestecand totul bine.
- Compozitia obtinuta se lasa sa se odihneasca 10 minute. Se incinge o tigaie cu ulei si se prajesc parjoalele la foc mic sub capac. Forma parjoalelor li se ofera cu ajutorul mainilor inmuiate in ulei. Cand se rumenesc pe o parte, se intorc pe partea cealalta.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Carne de pui.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.