Tartalete “Mini-Julien” umplute cu piept de pui si ciuperci pentru o masa tip bufet. Aceste tartalete sunt niste aperitive aspectuoase si delicioase ce impresioneaza oaspetii la masa de sarbatoare. Nu este nimic mai usor decat sa umpleti aceste tartalete cu umpluturi originale. Sper sa va placa reteta mea!
Tartalete “Mini-Julien”
Ingrediente
1 cutie de tartalete (10-15 bucati)
ciuperci Champignon
piept de pui
1 ceapa
150 gr smantana
mozzarella/cascaval
marar/patrunjel
sare, piper
condimente (la dorinta)
Modul de preparare
- Pieptul de pui si ciupercile se taie in bucati mici. Intr-o tigaie incinsa cu ulei se caleste carnea, ciupercile impreuna cu ceapa. Se adauga sare, piper, condimente oferindu-i gust. Se prajesc la foc mic pana se evapora lichidul.
- Dupa care se adauga smantana si se lasa inca 10 minute sa se innabuse, amestecand din cand in cand. Cand este gata se adauga verdeata tocata marunt si se lasa sa se raceasca.
- Umplutura se pune in cosulete, se presara deasupra cu mozzarella sau cascaval si se dau in cuptor 10-15 minute, pana se rumeneste cascavalul.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Aperitive.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.