Parjoale de pui cu legume rumene si foarte gustoase. Este o reteta foarte simpla si usor de gatit. Va indemn cu drag sa le preparati!
Parjoale de pui cu legume
Ingrediente
400-500 gr piept de pui
1 ardei rosu
1 morcov
1 ceapa
verdeata
1 ou
2 linguri de faina
sare, piper
Modul de preparare
- Pieptul de pui (spalat si ingrijit) se taie in cubulete mici. Ardeiul, ceapa, verdeata si morcovul se taie marunt.
- Legumele taiate se impreuneaza cu carnea, la care se adauga sare si piper, oul si faina. Se amesteca foarte bine.
- Intr-o tigaie cu ulei bine incins se adauga cate o lingura din compozitie. Se rumenesc pe ambele parti.
- Dupa prajire, parjoalele se trec printr-un prosop de bucatarie pentru a elimina excesul de ulei. Se servesc alaturi de o garnitura si/sau o salata.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Carne de pui.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.