Rulouri cu pastrama si cascaval sunt niste aperitive foarte gustoase si usor de gatit. Servite calde sau reci, cu smantana sau fara, vor fi foarte apreciate la masa cu oaspeti.
Rulouri cu pastrama
Ingrediente
300 gr aluat foietaj
200 gr pastrama
100 gr cascaval
1 ou fiert
2-3 linguri sos de tomate
2-3 linguri crema de branza
Modul de preparare
- Pentru inceput se lasa aluatul foietaj sa se dezghete la temperatura camerei.
- Cascavalul si oul se trec prin razatoare fina, iar pastrama se taie in forma de pai.
- Foaia de aluat intinsa se unge mai intai cu sos de tomate, apoi cu crema de branza. Dupa care se aranjeaza uniform ingredientele.
- Aluatul impreuna cu ingredientele se ruleaza, se taie in bucati egale si se coc in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 20-30 de minute.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Aperitive.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.