Salata “Bratara de rodie” este o salata deosebita si perfecta la mesele de sarbatoare, in special de Craciun. Aspectuoasa si gustoasa, avand o reteta foarte usor de gatit, cu siguranta oaspetii vor ramane incantati de gustul acestei salate.
Salata “Bratara de rodie”
Ingrediente
3 cartofi
3 morcovi
3 oua
2 sfecle rosii
300 gr piept de pui
4 nuci (miez)
1-2 rodii
maioneza
Modul de preparare
- Cartofii, morcovii, sfecla rosie si ouale se pun la fiert, dupa care se dau prin razatoarea mare.
- Pieptul de pui se fierbe in apa cu putina sare, apoi se taie cubulete mici. Nucile se maruntesc cu ajutorul mainilor.
- In mijlocul platoului de servit se pune un pahar, iar in jurul lui se aranjeaza salata in straturi:
1. cartof
2. morcov
3. piept de pui
4. oua
5. nuci
6. sfecla rosie
7. rodie
La fiecare strat se unge cu maioneza. - Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Salate.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.