Am pregatit o salata festiva si foarte gustoasa de Anul Nou. S-a dovedit a fi foarte gustoasa, satisfacatoare si aspectuoasa. Datorita aspectului sau, va atrage cu siguranta atentia oaspetilor si va crea o atmosfera de sarbatoare.
Daca incercati aceasta reteta, faceti o poza si etichetati #dianaskitchen20 pe Instagram sau Facebook, ca sa vad ca va bucurati de ea.
Salata de Anul Nou
Ingrediente
250 gr piept de pui afumat
200 gr morcovi in stil coreean
albusurile de la 4 oua
150 gr cascaval
maioneza
ananas (pentru decor)
rodie (pentru decor)
Modul de preparare
- Pieptul de pui se taie in cuburi mici-medii. Ouale se fierb in prealabil, dupa care se taie doar albusurile cuburi. Cascavalul se trece prin razatoare marunta.
- Pe un platou se aranjeaza salata in straturi:
– piept de pui
– morcovi
– albusuri de oua
– cascaval
– ananas
Intre straturi se pune maioneza sub forma de plasa. Deasupra se decoreaza cu rodie. - Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Salate.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.