Am pregatit aceasta salata “Floarea soarelui” exact de ziua mea. Rezultatul a fost foarte gustos. Este perfecta la o masa de sarbatoare, mai ales in perioada rece si anume toamna. Recomand sa va impresionati oaspetii cu aceasta reteta.
Salata “Floarea soarelui”
Ingrediente
300 gr piept de pui
200 gr morcovi
200 gr ciuperci marinate
3 oua
1 conserva de porumb dulce
chipsuri
maioneza
marar verde
sare
Modul de preparare
- Pieptul de pui se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Ouale si morcovul la fel se pun in apa la fiert.
- Dupa ce a fiert pieptul, se lasa sa se raceasca apoi se taie cubulete. Ouale si morcovul se dau prin razatoare. Ciupercile marinate se maruntesc si ele in caz ca nu sunt taiate.
- Pe un platou se aseaza bucatile de pui. Acesta va fi primul strat al salatei. Peste carne se face o plasa de maioneza.
- Urmatoarele straturi sunt: morcovi, maioneza, ciuperci, maioneza, oua, maioneza. La final se acopera din toate partile cu porumb. Pe margini se presara cu verdeata. Inainte de a pune salata pe masa, se aranjeaza chips-urile imprejurul salatei.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Salate.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.