Snitel de pui gratinat la cuptor, apetisant si usor de preparat. Este vorba despre o bucata de carne de pui, in crusta, rumenita la cuptor, delicioasa si potrivita pentru orice ocazie. Pe cat de simplu de preparat, pe atat sunt de gustoase. Chiar merita sa le incercati!
Snitel de pui gratinat la cuptor
Ingrediente
3 bucati piept de pui
sare, piper, boia de ardei dulce
4 oua, fierte
150 gr cascaval
1 ceapa
2 rosii
2 catei de usturoi
3 linguri maioneza
patrunjel
Modul de preparare
- Pieptul de pui se feliaza subtire si se aplatizeaza usor. Se presara sare, piper si boia peste carne. Dupa care se tranfera intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
- Intr-un bol se amesteca ouale (trecute prin razatoare mascata), rosiile si ceapa taiate cuburi, cascavalul ras fin, usturoiul zdrobit si patrunjelul tocat marunt. Se adauga maioneza si se amesteca oferind la necesitate sare. Amestecul obtinut se intinde peste bucatile de carne.
- Se da in cuptorul preincalzit la 180°C pentru 15 minute, sau pana cand se rumenesc frumos.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Carne de pui.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.