Va ofer o reteta de aperitive cu pastrama si cascaval foarte apreciate si gustoase. Se prepara foarte simplu si usor, din doar cateva ingrediente la indemana. Iar spre final se obtine un rezultat crocant la exterior si un gust de pastrama in interior.
Aperitive cu pastrama
Ingrediente
400 gr aluat foietaj
2-3 linguri de ketchup
100 gr cascaval
80-100 gr pastrama
1 galbenus de ou
Modul de preparare
- Pana ce aluatul foietaj se dezgheata la temperatura camerei, se taie pastrama in bucati mici, iar cascavalul se trece prin razatoare cu gauri mici.
- Pe masa de lucru, se intinde aluatul foietaj, se unge cu ketchup urmat de cascaval si pastrama. De la un capat se ruleaza pana se obtine un salam cu toate ingredientele. Se taie in 6 parti egale si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. La mijlocul fiecarui rulou se apasa usor cu ajutorul unei ustensile (vedeti in imagine).
- Se ung cu galbenus si se coc in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 20-30 de minute pana sunt gata.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Aperitive.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.