Acesti mini dovlecei sunt niste aperitive facute in stil de toamna. Sunt foarte gustoase si perfecte pe un platou la o masa de sarbatoare. Va garantez, la cat de repede se prepara, tot atat de repede si se termina din farfurie. 🙂 Merita sa le incercati!
Daca incercati aceasta reteta, faceti o poza si etichetati #dianaskitchen20 pe Instagram sau Facebook, ca sa vad ca va bucurati de ea.
Aperitive mini dovlecei
Ingrediente
200 gr crema de branza
100 gr cascaval
1-2 catei de usturoi
marar
sare, piper
- Pentru decorare:
nachos, boia afumata, susan, betisoare
Modul de preparare
- Intr-un bol se amesteca crema de branza, cascavalul ras fin, usturoiul zdrobit, mararul taiat marunt. Se adauga sare si piper dupa gust si se amesteca totul.
- Cu ajutorul mainilor se formeaza bilute (6 la numar am obtinut). Fiecare biluta se tavaleste prin decorurile pregatite separat. Apropo, nachos-ul se faramiteaza putin pentru a putea tavali biluta prin el.
- Cu ajutorul unei sfoare alimentara de bucatarie se da forma de dovleac la fiecare biluta.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Aperitive.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.