Va propun cateva barcute umplute cu sunca si cascaval foarte gustoase. Pot fi servite ca o gustare perfecta la micul dejun sau ca aperitive. Se pregatesc rapid, usor si cu ingrediente la indemana oricui.
Barcute umplute cu sunca si cascaval
Ingrediente
4 chifle pentru hot-dog
200 gr cascaval
200 gr sunca
6 oua
6 linguri de lapte
codite de ceapa verde
sare, piper
Modul de preparare
- Cascavalul se da prin razatoarea mascata sau marunta (la dorinta). Sunca se taie cuburi si se caleste putin intr-o tigaie. Ceapa spalata se taie inele mici.
- Intr-o farfurie se impreuneaza cascavalul cu sunca si ceapa. Intr-un bol separat se amesteca ouale cu laptele apoi se adauga peste amestecul de cascaval. Se ofera gust cu sare si piper.
- Cu ajutorul unui cutit mai mare se taie chiflele la mijloc, modelandu-le sub forma unor barcute. Se umple fiecare barcuta cu umplutura si se dau la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 30 de minute (pana nu mai ramane lichidul format din ou si lapte).
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Aperitive.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.