Cake Pops – niste bilute delicioase si aspectuoase ce se servesc pe bete de acadea. Sunt preferate de cei mici si de cei mari glazurate cu ciocolata topita.
Cake Pops
Ingrediente
- Pentru compozitie:
400 gr biscuiti simpli
1 banana
100 gr ciocolata
- Pentru decor:
ciocolata alba
ciocolata cu cacao
ornamente colorate
Modul de preparare
- Cu ajutorul unui blender se mixeaza biscuitii. Ciocolata se topeste la bain-marie. Banana se mixeaza piure cu blenderul.
- Intr-un bol se amesteca toate ingredientele pana se obtine o compozitie uniforma.
- Din aceasta compozitie se formeaza bilute, se infige cate un bat de acadea in fiecare bila si se dau la rece in frigider pentru intarire timp de 30-45 minute.
- Intre timp se topeste ciocolata pentru decor la bain-marie. Se pune ciocolata rupta cubulete intr-un vas asezat deasupra unei cratite cu apa fiarta, aflat pe aragaz la foc mic.
- Se trec cake pops-urile prin ciocolata topita, se scurg de excesul de ciocolata si se infig pe un suport. Eu am folosit poliestiren. Se orneaza si se dau la rece in frigider pentru intarire.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Dulciuri.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.