Cosulete aperitiv cu ciuperci

Cosulete aperitiv cu ciuperci

Cosulete aperitiv cu ciuperci din foietaj, usor de facut, din cateva ingrediente si foarte gustoase. Sunt perfecte pe un platou de aperitive cu care poti bucura oaspetii la o masa de sarbatoare. Am obtinut un rezultat deosebit de gustos si apetisant.

Cosulete aperitiv cu ciuperci

Cosulete aperitiv cu ciuperci

Ingrediente

  • 300 gr aluat foietaj

  • 10 ciuperci Champignon

  • 1 ceapa

  • 1-2 catei de usturoi

  • 50 gr cascaval

  • 1 legatura marar verde

  • sare, piper

Modul de preparare

  • Pentru inceput se scoate aluatul de foietaj din congelator pentru a ajunge la temperatura camerei.
  • Dupa care se pregateste umplutura. Intr-o tigaie cu putin ulei se pune la calit ceapa tocata marunt si usturoiul pisat, apoi se adauga ciupercile taiate in cubulete cat mai mici. Se ofera gust cu sare si piper si se lasa la calit pana se evapora tot lichidul lasat. Cand sunt gata se lasa deoparte sa se raceasca.
  • Aluatul foietaj se imparte in 12 patratele egale. Aceste patratele se aseaza intr-o tava de muffins/briose. Mijlocul fiecarui cosulet se inteapa cu o furculita.
  • Peste ciupercile racite se adauga marar tocat marunt si cascaval ras fin. Dupa care se adauga in cele 12 cosulete.
  • Cosuletele se coc in cuptorul preincalzit la 180°C circa 30-35 de minute, pana se rumenesc usor deasupra si sunt gata.Cosulete aperitiv cu ciuperci 2
  • Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!

Note

  • Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.

Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Aperitive.

Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.

Cosulete aperitiv cu ciuperci

Aenean eu purus malesuada, viverra sapien eu, mollis dui. Donec pellentesque, eros in egestas maximus, lectus ipsum ullamcorper dolor, a mollis turpis neque sed libero. Aenean ornare nulla sit amet eros imperdiet feugiat. Vestibulum cursus augue libero, rutrum imperdiet sem eleifend egestas. Praesent faucibus ante pharetra fringilla gravida. Proin placerat dui et erat vulputate pretium. Integer non orci vel magna ornare rutrum. In maximus tortor ultrices, maximus lorem vel, sodales sem. Cras aliquam dictum vehicula.

Phasellus placerat mi a tempus imperdiet. Vivamus pellentesque, dui vel porttitor tristique, leo enim dapibus ipsum, cursus mattis massa sapien interdum risus. Nam urna urna, porttitor vel erat in, tempor blandit justo. Sed hendrerit dictum feugiat. Integer ultrices vitae est at sagittis. Vivamus interdum sapien sit amet metus ultrices, quis viverra sem porta. Mauris diam arcu, euismod et lectus at, ornare lobortis libero. In placerat nulla id eros sagittis aliquet. Aenean vehicula facilisis lobortis. Donec in risus venenatis magna fringilla lobortis. Praesent non lacus luctus, mollis quam efficitur, fermentum est. Nunc non ante ac purus pellentesque rhoncus a quis mi. Donec accumsan diam vel tincidunt molestie.

Duis eget erat lectus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Nam eleifend vitae felis a lacinia. Maecenas eget scelerisque ligula. Mauris augue eros, varius a dolor ac, scelerisque vestibulum libero. Sed id orci ornare, aliquet odio in, dictum leo. In dui quam, condimentum nec tincidunt tempus, commodo at mi. Pellentesque eget dapibus arcu, eget scelerisque nibh. Ut sed viverra neque, non suscipit augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Duis lacinia cursus est, vel efficitur diam feugiat in. Phasellus tempor lacus tortor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *