O reteta simpla si usoara de peste Dorada la cuptor. Delicios, natural, Dorada este un peste alb, sarac in grasimi, dar bogat in aminoacizi, cu un gust foarte placut. Va recomand sa incercati reteta mea!

Dorada la cuptor
Ingrediente
2 pesti Dorada (~ 800g)
sare, piper
- Pentru marinada:
8 linguri zeama de lamaie
4 linguri ulei de masline
4 catei de usturoi pisati
1 lingurita oregano
1 lingurita busuioc uscat
0,5 lingurita rozmarin uscat
0,5 lingurita ghimbir
Modul de preparare
- Mai intai pestele se curata de solzi, se scot intestinele si se spala cu apa rece. Dupa care se sareaza si se pipereaza atat la exterior cat si la interior. Se aseaza intr-o tava de cuptor.
- Intr-un bol se pregateste marinada. Dupa care se toarna si se ung pestii.
- Se dau la cuptorul preincalzit la 200°C timp de 30 de minute.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Pește.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.