O reteta de parjoale crocante de cartofi foarte usor si rapid de preparat. Doar cartofi fierti sau piure de cartofi la care se adauga cateva ingrediente si vei obtine o surpriza placuta si gustoasa in farfurie!

Parjoale crocante de cartofi
Ingrediente
piure de cartofi
50 gr sunca/salam
3 oua
2 lingurite amidon de cartofi
verdeata tocata marunt
nucsoara
sare, piper
Modul de preparare
- Intr-o tigaie se prajeste sunca taiata cubulete pana cand este crocanta. Dupa care se adauga in piure-ul de cartofi. Tot aici se adauga si restul ingredientelor. Se amesteca bine pana devine o compozitie omogena.
- Se modeleaza in maini unse cu ulei si se prajesc intr-o tigaie incinsa cu ulei pe ambele parti pana se rumenesc frumos.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Legume.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.
Salut! astazi am incercat aceasta reteta si e mega delicioasa!
Deci pirjoalele sunt crocante la exterior si foarte moi in interior!!
PS. nu ai indicat cantitatea de pireu de cartof deci am facut la ochi.
si e mult mai usor sa uzi mainile in apa cand modelezi parjoalele!
O zi buna si mersi mult de reteta
Salut! Ma bucur mult ca ati ramas multumita de aceasta reteta.:hugging: Intr-adevar aceste parjoale sunt foarte gustoase si crocante la exterior:heart_eyes::thumbsup: