Parjoale de pui suculente, moi si gustoase. Mult mai sanatoase decat cele din carne de porc, parjoalele de pui sunt usoare, satioase si pe placul tuturor. Va indemn sa incercati aceasta reteta simpla.
Parjoale de pui
Ingrediente
700 gr piept de pui tocat
1 ceapa medie tocata marunt
2 catei de usturoi pisati
1 ou
marar verde tocat
50 ml frisca lichida 18%
2 linguri de faina cu varf
1/2 lingurita frunze de dafin macinat
sare, piper
Modul de preparare
- Intr-un bol se impreuneaza carnea tocata cu usturoiul, ceapa si mararul tocat. Se adauga oul si frisca lichida si se amesteca bine. Se adauga condimentele si spre final se adauga faina cernuta, amestecand totul bine.
- Compozitia obtinuta se lasa sa se odihneasca 10 minute. Se incinge o tigaie cu ulei si se prajesc parjoalele la foc mic sub capac. Forma parjoalelor se ofera cu ajutorul mainilor inmuiate in ulei.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Carne de pui.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.
arata super
Va multumesc frumos!
Va recomand sa le incercati si dv-stra, cu siguranta le veti indragi.
Deseori prepar dupa aceasta reteta si mereu obtin rezultat gustos.