Aceasta reteta de salata Caesar este o parte excelenta langa fripturi sau chiar acoperita cu pui la gratar ca o masa completa. Frunze de salata proaspete, crutoane crocante si branza de parmezan proaspat ras cu cel mai bun sos de salata Caesar.

Salata Caesar
Ingrediente
200 gr piept de pui
100 gr salata verde
2 oua fierte
4-5 rosii cherry
30 gr parmezan
100 gr crutoane
ulei de masline
2 catei de usturoi
sos Caesar
Modul de preparare
- Pieptul de pui se taie felii, putin mai grosute, se condimenteaza si se pun pe grill incins, stropit cu ulei. Se prepara la foc mediu-mare, astfel incat sa fie rumen la exterior si fraged si suculent in interior. Cand este gata se taie fasii sau cuburi (la dorinta).
- Se prepara crutoanele. Se aseaza crutoanele intr-o tava pe hartie de copt. Se stropesc cu ulei de masline si usturoi pisat si se amesteca bine. Se dau la cuptor la 190°C pana cand crutoanele devin rumene.
- Intr-un bol se amesteca frunzele de salata taiate, crutoanele si sosul Caesar.
- Intr-o farfurie de servit se pune amestecul de frunze, se aranjeaza rosiile taiate in jumatati, ouale, pieptul de pui si se presara cu parmezan taiat felii mici subtiri sau ras.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Salate.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.