Va ofer o reteta foarte gustoasa si anume piept de pui cu ardei in sos! Este super delicioasa si se prepara in aproximativ 40 de minute. Aceasta reteta cu carne de pui la tigaie este o cina usoara si cu siguranta o veti indragi!
Piept de pui cu ardei in sos
Ingrediente
700 gr piept de pui
2 ardei grasi (rosii)
1 morcov
1 ceapa
2 catei de usturoi
piper, sare
boia de ardei dulce
1 lingura faina
1-2 linguri paste de tomate
apa plata
Modul de preparare
- Pieptul spalat si ingrijit se taie in forma de pai. Ardeiul si morcovul la fel se taie pai.
- Intr-o tigaia incinsa cu ulei, la foc mediu, se pune la prajit carnea de pui. Se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se amesteca usor din cand in cand si se lasa 1-2 minute. Se adauga ardeiul cu morcovul, usturoiul tocat si ceapa taiata marunt. Se lasa 2-3 minute in preparare.
- Aproape cand carnea si legumele sunt gata, se formeaza sosul. Se adauga faina, pasta de tomate si se amesteca totul. Se adauga treptat apa pana se obtine sosul potrivit. Se ofera gust cu sare, iar la sfarsit se presara cu verdeata tocata marunt.
- Serviti imediat si bucurati-va!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Carne de pui.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.