Pui cremos cu spanac si ciuperci

Pui cremos cu spanac si ciuperci

Astazi am pregatit pui cremos cu spanac si ciuperci foarte delicios! Carnea de pui e mult mai fina decat carnea de porc sau vita si mult mai usor de digerat. Carnea se primeste suculenta intr-un sos aromat si bogat cu ciuperci si spanac. Recomand cu mare drag sa incercati!

Pui cremos cu spanac si ciuperci

Pui cremos cu spanac si ciuperci

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui

  • 250 gr ciuperci Champignon

  • 70 gr frunze de spanac

  • sare, piper

  • 70 gr unt

  • 2 catei de usturoi

  • 200-250 gr smantana 20-25%

Modul de preparare

  • Pieptul de pui se taie in bucati medii. Fiecare bucata se sareaza si se pipereaza pe ambele parti. Ciupercile se taie in felii subtiri.
  • Intr-o tigaie incinsa cu ulei se pun la prajit bucatile de piept de pui, intorcandu-le pe ambele parti pana vor deveni aurii. Pieptul de pui prajit se scoate pe un platou.
  • In aceeasi tigaie se adauga untul la topit, ciupercile felii, amestecand continuu cu o spatula. Se adauga putina sare, piper, usturoi pisat si frunzele de spanac. Se lasa pentru cateva minute pana cand spanacul se inmoaie si ciupercile se rumenesc.
  • Se adauga smantana dupa care se va adauga carnea. Se lasa cateva minute sa fiarba totul acoperit cu capac, se gusta sosul, se potriveste cu sare si condimente pentru gustul vostru, apoi se stinge focul.
  • Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!Pui cremos cu spanac si ciuperci 2

Note

  • Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.

Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Carne de pui.

Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.

Pui cremos cu spanac si ciuperci

Aenean eu purus malesuada, viverra sapien eu, mollis dui. Donec pellentesque, eros in egestas maximus, lectus ipsum ullamcorper dolor, a mollis turpis neque sed libero. Aenean ornare nulla sit amet eros imperdiet feugiat. Vestibulum cursus augue libero, rutrum imperdiet sem eleifend egestas. Praesent faucibus ante pharetra fringilla gravida. Proin placerat dui et erat vulputate pretium. Integer non orci vel magna ornare rutrum. In maximus tortor ultrices, maximus lorem vel, sodales sem. Cras aliquam dictum vehicula.

Phasellus placerat mi a tempus imperdiet. Vivamus pellentesque, dui vel porttitor tristique, leo enim dapibus ipsum, cursus mattis massa sapien interdum risus. Nam urna urna, porttitor vel erat in, tempor blandit justo. Sed hendrerit dictum feugiat. Integer ultrices vitae est at sagittis. Vivamus interdum sapien sit amet metus ultrices, quis viverra sem porta. Mauris diam arcu, euismod et lectus at, ornare lobortis libero. In placerat nulla id eros sagittis aliquet. Aenean vehicula facilisis lobortis. Donec in risus venenatis magna fringilla lobortis. Praesent non lacus luctus, mollis quam efficitur, fermentum est. Nunc non ante ac purus pellentesque rhoncus a quis mi. Donec accumsan diam vel tincidunt molestie.

Duis eget erat lectus. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae; Nam eleifend vitae felis a lacinia. Maecenas eget scelerisque ligula. Mauris augue eros, varius a dolor ac, scelerisque vestibulum libero. Sed id orci ornare, aliquet odio in, dictum leo. In dui quam, condimentum nec tincidunt tempus, commodo at mi. Pellentesque eget dapibus arcu, eget scelerisque nibh. Ut sed viverra neque, non suscipit augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Duis lacinia cursus est, vel efficitur diam feugiat in. Phasellus tempor lacus tortor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *