Unul dintre cele mai frumoase deserturi de Valentine’s Day sunt aceste Red Velvet Cake Pops. Faimoasele Cake Pops-uri sunt atat de dragute si delicioase chiar si la orice sarbatoare. Este o combinatie intre tortul de Catifea Rosie cu crema de branza, scufundate in ciocolata alba topita. Va indemn sa le pregatiti cu drag!

Red Velvet Cake Pops
Ingrediente
300 gr blat pandispan Red Velvet
80 gr crema de branza
200 gr ciocolata alba (pentru glazurat)
ornamente pentru decor
Modul de preparare
- Se pregatesc mai usor daca aveti blatul de tort gata facut. Reteta acestui blat o gasiti aici.
- Cand blatul este racit se marunteste bine de tot cu ajutorul unui blender. Se amesteca cu crema de branza pana se omogenizeaza.
- Din compozitie se modeleaza bilute mici. Nu le faceti prea mari ca s-ar putea sa nu stea pe betele de acadea. Se dau la rece in congelator pana cand se intaresc.
- Intre timp se topeste ciocolata la bain-marie sau la microunda. Bilutele intarite se scot din congelator.
- Un capat al batului de acadea se introduce in ciocolata topita si se fixeaza in bilele intarite. Se dau din nou la rece pe cateva minute, astfel ca ciocolata sa se intareasca bine.
- Se trec cake pops-urile prin ciocolata topita, se scurg de excesul de ciocolata si se decoreaza dupa imaginatie. Se dau la rece in frigider pana cand glazura se intareste apoi se servesc cu placere.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Deserturi.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.