Aceste rosii aperitiv cu umplutura cu siguranta vor fi pe placul tuturor! Sunt foarte gustoase si perfecte pe un platou la o masa de sarbatoare. Va garantez, la cat de repede se prepara, tot atat de repede si se termina din farfurie)) Merita sa le incercati!
Rosii aperitiv cu umplutura
Ingrediente
rosii
betisoare de crabi
oua
cascaval
usturoi
maioneza
sare
frunze de salata, masline (pentru decor)
Modul de preparare
- Nu am mentionat cantitatile la ingrediente, pentru ca depinde fiecare de cate platouri cu aceste aperitive vor avea nevoie la o masa. Ouale se fierb in prealabil, dupa care se trec prin razatoare. Betisoarele de crabi se taie marunt. Cascavalul se trece prin razatoare cu gaurile mici.
- Intr-un bol se amesteca ouale, cascavalul, betisoarele de crabi. Se adauga usturoi zdrobit si maioneza, putin se ofera gust cu sare.
- Rosiile se taie felii rotunde si cu grija se adauga cate 1-2 lingurite de umplutura deasupra. Se decoreaza cu frunze de salata si masline.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Aperitive.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.