Aceste rulouri franceze cu capsuni si banane sunt foarte delicioase. Sunt perfecte la micul dejun sau ca desert intre mese. Sunt atat de gustoase incat nu te mai saturi de ele, merita sa le incercati!
Rulouri franceze cu capsuni si banane
Cuisine: FrancezaIngrediente
10 felii de paine toast
crema de ciocolata Nutella
2 oua
2 linguri de lapte
unt
capsuni
1 banana
zahar
scortisoara
Modul de preparare
- Mai intai se taie coaja feliilor de paine (marginile) si se apasa bine cu un sucitor pentru a fi usor de rulat.
- Capsunile spalate se taie in bucati mai mici. Banana se taie pe lungime felii subtiri sau dupa dorinta.
- Feliile de paine se ung cu ciocolata. Intr-o margine a feliei se pun capsunile (fara sa iasa in exterior). Pentru alte rulouri se inlocuieste capsunile cu banana. Se ruleaza fiecare felie de paine si se trece prin ou batut cu lapte.
- Intr-o tigaie antiaderenta, la foc mediu si unsa cu unt, se prajeste fiecare rulou circa 3 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc frumos. Se scot pe un prosop de hartie.
- Intr-un bol se amesteca zaharul cu scortisoara si se trec rulourile prin acest amestec.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Dejunuri.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.