Aceasta salata „Ciuperca de toamna” este perfecta la o masa de sarbatoare, toamna. Din doar cateva ingrediente, cu o mica imaginatie, am obtinut o salata aspectuoasa, gustoasa, de care oaspetii au ramas foarte incantati. Va recomand sa o preparati si voi!

Salata „Ciuperca de toamna”
Ingrediente
300 gr piept de pui
300 gr ciuperci Champignon
4 oua
2 morcovi medii
1 ceapa
40 gr cascaval
maioneza
verdeata
sare, piper (dupa gust)
Modul de preparare
- Din timp se pun la fiert morcovii, ouale si pieptul de pui. Ciupercile si ceapa tocate marunt se calesc in tigaie incinsa cu ulei, oferindu-le gust cu sare si piper.
- Pieptul de pui fiert se taie cuburi mici. Albusurile se despart de galbenusuri. Galbenusurile impreuna cu un albus se taie marunt si se impreuneaza cu pieptul. Tot aici se adauga ciupercile cu ceapa calite, maioneza si se amesteca totul bine. La necesitate se adauga sare.
- Pe o farfurie se aseaza salata oferindu-i forma unei ciuperci. Deasupra se decoreaza cu morcov, cascaval si albusuri rase fin. Se decoreaza si cu verdeata (eu am folosit ceapa verde, marar si patrunjel). Iar la piciorul ciupercii am presarat putin mac.
- Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Salate.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.