Aceasta salata cu piept de pui este foarte gustoasa si apreciata la o masa de sarbatoare. Ce imi place cel mai mult la aceasta salata, este faptul ca se prepara foarte usor si doar din cateva ingrediente. De aceea, m-am gandit sa va inspir si pe voi cu aceasta reteta.
Daca incercati aceasta reteta, faceti o poza si etichetati #dianaskitchen20 pe Instagram sau Facebook, ca sa vad ca va bucurati de ea.
Salata cu piept de pui
Ingrediente
300 gr piept de pui
1 cartof mare
1 morcov mare
1/2 conserva de porumb dulce
100 gr cascaval
maioneza
rodie (pentru decor)
Modul de preparare
- Pieptul de pui se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Cartoful si morcovul la fel se pun in apa la fiert. Cand sunt gata fierte, se scot din apa si se lasa sa se raceasca.
- Pieptul de pui se taie in cuburi mici-medii. Cartoful, morcovul si cascavalul se trec prin razatoarea mare. La dorinta, cascavalul se poate da si prin razatoarea mica.
- Pe un platou se aranjeaza salata in straturi:
– piept de pui
– cartof
– morcov
– piept de pui
– porumb
– cascaval
Intre straturi se pune maioneza sub forma de plasa. Deasupra se unge cu maioneza si se decoreaza cu rodie. - Sper sa va placa aceasta reteta si sa savurati cu placere. Pofta buna!
Note
- Ati incercat aceasta reteta? Daca v-a placut nu uitati sa lasati mai jos un comentariu la postare.
Vezi mai multe retete din aceeasi categorie: Salate.
Daca apreciati retetele mele, va rog sa ma urmariti si sa dati un Like paginii mele de Facebook, cat si de Instagram, unde eu postez retete de inspiratie pentru meniurile zilei, deserturi delicioase si apetisante, meniuri sanatoase pentru copii sau retete speciale. De asemenea, pe aceste pagini de socializare, dar si aici pe site, va pot raspunde la intrebari sau va pot oferi sfaturi culinare utile.